tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pihlajasaari

 Pihlajasaareen pääsee kätevästi vuoroveneellä kahvila Caruselin (Merisatamanranta 10) vierestä. Edestakainen, kymmenisen minuuttia kestävä matka, maksaa aikuiselta 6€. Vuorovene liikennöi myös Ruoholahdesta.
Mikä ei kuulu joukkoon? Vastaus: Teollisuusalue keskellä kauneinta Helsinkiä.
Kyllä suomalainen on sisukas: Todella moni otti aurinkoa bikinit päällä, miehet ilman paitaa, vaikka oli todella KYLMÄ. Kova merituuli puhalsi kiitettävästi. Tänä kesänä on tosin ollut niin paljon sadepäiviä, että ehkä ihmiset haluavat nauttia auringosta vaikka sitten hampaat kalisten.
Pihlajasaaren ravintola on vanha huvila, joka on valmistunut vuonna 1883.
 Mies otti muikkuja, 14€.
Minä otin kasvissosekeiton, 8.50€.
Molemmat annokset olivat todella hyviä.

By the way - Ruokien tilausjonossa edellämme oli saksalaisperhe. He tutkailivat odotellessaan hyllyillä olevaa tarjontaa ja pieni sipsipakkaus, jonka kyljessä luki minipussi aiheutti suurta hilpeyttä.
Ei valittamista ruokailumaisemissa.
Saaressa on myös grillikatoksia, mikäli haluaa grillata omia eväitä.
Hiekkarantojen lisäksi uimaan pääsee siellä täällä laituria pitkin. Tällä kertaa - no thanks. Ei tullut takkia mukaan ja käsivarsien iho oli muutenkin kananlihalla koko ajan. 
Pihlajasaaressa on myös rantasauna, jonne voi varata vuoron Liikuntaviraston kautta. Tosin 71€/tunti tuntuu mielestäni melkoisen hintavalta... Jos saunomaan lähtee kaveriporukka, joka jakaa kustannukset, on summa tietysti kohtuullisempi. Saunaan mahtuu Pihlajasaaren tietojen mukaan 5-6 henkeä, Liikuntaviraston mukaan 7 kaveria. 
Lisätietoa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti