keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lähiympäristöä tutkailemassa + hotellin tarjontaa (Fuerteventura 2)

Lähdimme kävelemään hotellin ympäristöön. Poika bongasi "ralliradan".
Rataa piti päästä kokeilemaan.
Muuta tekemistä lapsille (englanniksi): Activities in Fuerteventura.
Lisää huvituksia pojalle. Me aina-oikeassa-olevat (löyhäpäiset) vanhemmat kannustimme isoa poikaa (oletettavasti) teutaroivan härän kyytiin. Pidä sitten lujaa kiinni! Sitten kun lehmä kääntyi kuin hidastetussa filmissä vasemmalle viiik, vähän oikealle viiik, nauroimme katketaksemme. Poika-paran huumorintaju kesti ihmeen hyvin. No kun siinä oli noi patjat niin me luultiin, että se menee kovempaakin vauhtia…selittelimme.
Taustalla näkyvästä Intersportista saimme mulle ja pojalle alesta Adidaksen lenkkarit parilla kympillä (per pari).
Käytiin jonkin sortin näköalatornissa. Ostoksilla jouduimme tyytymään Hiperdinon pusseihin, kun ei tullut niitä ihania Alepan pusseja mukaan. Hiperdino <3 - tätä marketin nimeä jaksoimme jankata vielä Suomessakin. Mitä matkasta jäi mieleen? -Hiperdino!
 -Ollaan parkouria! -Oisko tää hyvä liike? -Äh...
Täällä ulkomailla kasvaa kuulkaa tällaisia eksoottisia puita!
Meillä on tapana mitata tuulen voimakkuus näin: Poika seisoo kädet levällään, laittaa lippiksen rintaa vasten. Jos lippis pysyy paikoillaan = kova tuuli. Siis muutenhan tätä ei saisi selville.
Hotellin altaalla oli loiva liukumäki.

Jos olisin nyt lähdössä Kanarialle (talvilomalla), varmistaisin, että uima-allas on lämmitetty. Asialla ei ole suurempaa merkitystä, jos ei ole uimisen perään (yllätysyllätys). Meidän loman aikaan keli oli vähän kuin Suomen kesä  - mulle siis ihan jees, mutta suht viileä uimiseen. Ja meidän poitsu kun tykkää rypeä vedessä alvariinsa. Onko sellaista lasta, joka ei tykkäisi, herää kysymys. Onko?
 Aina tarpeellinen pingispöytä oli sijoitettu vähän hassuun paikkaan.
Mehän ollaan kaikki siis tooosi hyviä pelaamaan, mutta joku tuulenpuuska heitti välillä pallon tuolien ja pöytien sekaan. Parhaimmillaan sitä haettiin ihmisten jaloista vähän väliä. Se Fuerteventuran tuuli…
Bilis löytyi sisätiloista. Tässä tilassa oli myös ilmakiekko ja mitä lie härpättimiä + baaritiski, esiintymislava. Iltaohjelmaa olimme seuraamassa kerran. Se oli, ainakin sinä iltana, sellaista… miten sen muotoilisi…kotikutoista. Mielessä kun oli Menorcan showt, niin eipä tämä meininki sille vertoja vetänyt. No, kyllä ihmiset näyttivät silti viihtyvän. (Pari tequilaa alla..?) Tällä hotellilla on muuten kolme tähteä, Menorcan hotellilla neljä. No, se tuskin vaikuttaa suoraan ohjelmien tasoon. Mallorcan hotellilla oli neljä tähteä (paikallisen luokituksen mukaan), ja ohjelman taso vaihteli. Välillä seurojentalomeininkiä, välillä astetta parempaa. Menorcan taso lienee johtunut Holiday Village -hotellista(?). (Kohtahan se nähdään, seuraavassa kohteessa Holiday Village -hotsku).

2 kommenttia:

  1. Tuo lämmitetty allas on muuten hyvä pointti; läheskään aina ei tule edes mieleen tarkistaa moista asiaa, ja onhan se pettymys ihan kamala, jos altaan vesi on yhtä kylmää kuin Suomen järvissä toukokuussa... :D niinkuin valitettavasti joskus on käynyt.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei mekään tuota uima-allasjuttua hoksattu, ennen kuin perillä… No, nyt tiedetään =)

    VastaaPoista