maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hotellin aktiviteetit (Ibiza 2)

Ne perinteiset…
Karusellin takana näkyvä portti on vesipuiston sisäänkäynti. Pingispallon ja -mailat saa shopista (hotellin pikkumyymälä respan lähellä) 10€ panttia vastaan. 
Hotellibilikset on yleensä euron per peli. Täällä 2€.
Hierontaa, pedikyyriä, manikyyriä. Hmmm…helteessä hikisenä hierontapöydälle makaamaan? No ei kyllä oikein houkutellut...
Lasten kuplapalloilua. Ympyrän sisällä padam yhteen, voittaja oli se, joka saa työnnettyä toisen ympyrän ulkopuolelle.
Poika, Mies ja pojan lähes seitsemänkymppinen Vaari (!!) kiersivät koko kiipeilyradan useampana päivänä useampaan kertaan. Mulle riitti yksi kerta ja yksi kerros, sen jälkeen laskeuduin suosiolla alas. Hyvä, etten suudellut maata jalkojeni alla.
Alla rouvan tyylinäyte.
Mummo otti minusta tosi monta epäonnistunutta kuvaa - takapuoli näyttää kaikissa otoksissa isolta. Paino sanalla näyttää. Siis ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa. 
Jotkut lapset (ja minä) tajusivat vasta yläilmoissa, ettei homma olekaan niin helppoa, miltä se alhaalta katsottuna näyttää. Pahimmat parkujat saatettiin ohjaajan toimesta turvallisesti takaisin maan pinnalle. (Vähältä piti, etten kuulunut tähän joukkoon).
Perheen miesväki keksi eräänä iltana sellaisen kivan idean, että tuo keskeltä poikki oleva tukki (sinisten lepuuttajien yläpuolella) pitää kävellä läpi niin, ettei ota käsillä mistään tukea. Hullut.
Luojan kiitos, etten lähtenyt yrittämään ylintä kerrosta. En edes tiennyt, että siellä olisi odottanut tällainenkin haaste (seinä ei näy etupuolelta - piilotettu ovelasti lautaseinän toiselle puolelle). Siellä minä olisin hyvin todennäköisesti killunut valjaiden varassa ja odottanut, että pekkaniska tulee apuun.
Vesipuistoon pääsee all inclusive -ranneketta vilauttamalla.
Ihan pienille (ja mulle) sopivin paikka näkyy sinisen liukumäen alapäässä. Altaassa on vettä puoleen varpaaseen asti. 
 Jos paikalla ei ole tenniksen pelaajia, saa tätäkin puolta käyttää jalkapallon pelaamiseen. Tämä siis jos 30:n asteen lämpö ei riitä - täällä voi kätevästi ottaa riehumalla hien pintaan. Käytimme tätä etua usein.

2 kommenttia:

  1. Hiki tulee pelkästä katsomisesta ja lukemisesta :D Teillä on ollut aikas aktiivinen lomaporukka!
    (ja ei se takapuoli mitään isolta näytä...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tuo meidän poitsu, joka toimii moottorina.
      Kiipeilykuvista mä jätinkin "parhaimmat" pyllistelykuvat pois, ei voinut kuin nauraa, kun näin ne =)

      Poista