lauantai 5. heinäkuuta 2014

Ruisrock 2014 - perjantai, Guettaa ja Keekkiä

Rangaistuspataljoonamarssi kohti Ruissaloa on alkanut. Matka taittuu ketteräkinttuiselta parissakymmenessä minuutissa, rauhallisemmin jolkotellen menee puolisen tuntia.
Luontoa kun suojellaan, niin busseilla ei enää pääse perille asti. Kilometrien matkan ajan ihmiset kuseksii puskiin, jättää tölkkikekoja, roskia... Kumpi ihan oikeasti haittaa luontoa enemmän: Se, että porukka kuljetettaisiin perille asti busseilla vai tämä nykyinen käytäntö...?
Vaikka olimme alueella tuntia myöhemmin, mitä portit olivat auenneet, oli ruoka- + juomapisteissä vielä autiota. (Ei ollut kauaa..) Jaloviinamesta oli paikalla tuttuun tapaan. Muutama vuosi sitten Jaloviinateltta oli rannan puolella. Nykyinen sijainti on Niittylavan lähistöllä. Täältä löytyi myös...
Salakapakka, jonka sohvilla oli mukava lepuuttaa jalkoja. Täällä shotti oli pari euroa kalliimpi kuin Kenttäbaarissa. Sohvalisä kai... By the way - oli aika villi fiilis istua sohvalla, kun se liikkui itsestään edestakaisin Niittylavan bailaajien hyppimisen vuoksi.
Punajuuri-halloumi-burgeri - ihan jees.
Huvituksia festarikansalle.
Kuten olettaa saattoi, eräs urbitsi sukelsi Water-walker-ball-altaaseen vaatteet päällä. Meri oli kai liian suuri ja pelottava. Paljon turvallisempaa kastautua valvotuissa olosuhteissa.
 Jos olisi mun firma... (voisin tässä samalla lanseerata tämän aloituksen, sillä minähän tiedän parhaiten, kuinka asiat kannattaa hoitaa ehheh) ... niin olisin hoitanut pojille kunnon t-paidat. Sellaiset sivistyneet pitkähihaiset poolopaidat tai kauluspaidat... no ei vaan, mutta olisin painattanut kunnolla tuon tekstin, niin että se näkyy. En tiedä, onko teksti kirjoitettu paitoihin tussilla, mutta siltä se näyttää.
Erin on ihana!!! Erin hehkutti sitä, kun 70-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi festareille: "Jos siellä väkijoukosssa on nyt teitä, niin tämä biisi on omistettu teille..." Mies: "Täällä ollaan!"
Katsokaa ja ihailkaa: ei ryysistä Hans Välimäen ruokatelttaan. Illemmalla, kun ajateltiin käydä testaamassa mesta, jono oli niiiiiiin pitkä, että luovuimme ajatuksesta. Ja niin kuin me olimme etukäteen tavanneet ruokalistaa... =(
Sama juttu samppanjabaarissa. Aika nopsasti sai juoman käteen. Toista se oli illemmalla. En tiedä, enkö oikeasti vain muista, vai oliko perjantaina *enemmän jengiä kuin koskaan (milloin itse olen ollut paikalla). Ryysis oli uskomaton joka puolella, liikkuminen oli aika hankalaa. Mitäs läksitte.
Hiekkaveistos.
Ei Ruisrockia ilman laivakuvia. Kun ne laivat menee niin läheltä. Ja kun ne vilkuttaa sieltä kannelta meille. Että ootteks te ihan heihei, kun väkisin änkeätte itsenne tuollaiseen ryysikseen ja meteliin. Toista se on täällä laivalla. Ei tarvitse bajamajoissa kuseksia.
"Onks toi se Cheekki?" 
"Taitaa se olla."
Tääkin on Keekki.
Jos minä olisin Cheek ja jos olisi ollut mun keikka, niin...
 olisin osoittanut itseironiaa

a) pyytämällä Kaija Koon laulamaan Tinakenkätyttöä (viimeistään biisin loppupuolella) sanoen, että kun nää korkeet äänet ei oikeen lähde multa (Vain Elämää -ohjelmassa tapahtunutta)
b) pyytämällä Krista Kososta laulamaan Keekkinä yhden biisin kanssani
c) ja olisihan se Kosonen voinut vetää Jossuna mukana sen kesäkumibiisin Jossulla on toinen
Mutta kun minä en ole Cheek, enkä edes sen manageri (vaikka näillä avuilla mun kuuluisi olla), niin... antaa olla.  
Ja niin loistavia ideoita kun mullakin on... ihan hukkaan menee, niisk.
  Tämän sydämen toiselta puolelta paljastuu Pussauskoppi. Ehkä vielä mennään miehen kanssa, jos ei näiden kilometrien jälkeen uskalleta julkisesti pussailla.
"Onks tässä se vedenottopaikka?"
"Joo, pullo suihkun alle vaan..." 
No en. Edes niitä ympäriinsä kuseskelijoita. Peace!
Festareiden ehdoton ykköskoristautumisjudanssi on kukkaseppele/-panta. Luova ihminen voi laittaa sen pään sijasta muuhunkin ruumiinosaan. Suosituimpia ovat leinauhojen sijaan pääpannat, joissa on pieniä, söpöjä kukkasia. Mistä nää muoti-ilmiöt tulee? Puolet festariväestä on vissiin sopinut Facebookissa, että hei, tänä vuonna laitetaankin kukkapannat päähän?? Vai miten kaikilla on yhtäkkiä samat jutut? Miksi kaikilla mummoilla on (lyhyet) kiharat hiukset?
Jengiä vähän enemmän kuin päivällä.
Pari tyyppiä oli tullut fillarilla. Oltiin niille tosi kateellisia takaisin päin marssiessa.
Näistä kuvistahan siis näkee ihan selvästi, että artisti on David Guetta. Kaverihan on vähän niin kuin meidän perheystävä. Männäviikolla törmättiin kaverin pärstään Ibizalla (lomasta myöhemmin postaus, kunhan Ruikista selvitään) jatkuvalla syötöllä. Niin, ei siis ihan kirjaimellisesti törmäilty Guettan naamaa päin, vaan tyypin mainoksiin. Niitä oli bussien kyljissä, kaduilla, kujilla ja maanteillä. Kuuluu asuvan kyseisellä rakastamallaan saarella, vetää siellä bilekansalle iltoja.
Mies: "Mäkin osaisin soittaa toisten biisejä levyltä."
Minä: "Mitenhän ne teostomaksut menee."
Näitä ne teinitkin varmaan pohti. 

ILLAN PARAS:
Erinin keikan aikana, kun on menossa juuri tämä kohta biisiä: "...vanha nainen hunningolla", tulee kesäkumien jakaja ja työntää kumin käteeni. Ei voi kuin ihailla ajoitusta!! XD =D =D

*Edit 6.7.2014:
"45. kertaa järjestetyn Ruisrockin perjantai ja lauantai ovat kumpikin keränneet 35 000 jättiyleisön. Loppuunmyyty avajaispäivä oli festivaalin perjantai-yleisöennätys ja lauantai on viimeksi ollut Ruisrockissa loppuunmyyty vuonna 2009." Ruisrock.fi 
Ja juuri tänä (ryysis)vuonna meidän piti änkeä itsemme Ruissaloon. Täytyy mennä seuraavan kerran sitten, kun on (massojen mielestä) paskemmat bändit, niin pääsee vessaan/syömään/lavalta toiselle/alueelle sisään ilman hillitöntä jonottamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti