sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Nauru pidentää ikää, shoppailemassa (Ibiza 6)

 Lähikaupan hyllylle oli laskeutunut vihaisia muuttolintuja.
Seaview-hotellia vinosti vastapäätä on muutamia kauppoja; ruokakauppa, matkamuistomyymälä. Kun kävelee kymmenisen minuuttia tietä eteenpäin (hotellista vasemmalle - oikealle kääntyessä pääsee vain biitsille), saapuu la Sirenalle, jossa on suuri valikoima tuotteita.
 Lähdimme anopin kanssa eräänä iltana kävelylle, ihan vain katsomaan kaupan aukioloaikoja. Olimme huomanneet Sirena-kyltin, kun menimme bussilla tästä ohi.
 Olimme ihan innoissamme valikoimasta - täältä saamme tuliaiset! Lastasin peliasua, aloe veraa ja muuta tavaraa syliin, kunnes tajusin - eihän minulla ole lompakkoa mukana! Olimme tulleet kauppaan suoraan illallispöydästä. Anoppi hoksasi saman asian samaan aikaan. Laskeskelimme rahojamme, mun laukunpohjalta löytyi yhteensä kolmisenkymppiä, anopilla taisi olla jotain 10 euroa.
 
Olimme aika väsähtäneitä ja tämä purkautui hysteerisinä naurukohtauksina, kun ynnäilimme ostoksia ja roposiamme. "Ne tulee tänne lentokoneella ja laskee kolikoita, kun on ostosten aika..."
Jätimme osan tavaroista pois (tullaan sitten huomenna uudestaan), mutta peliasu ja lapsenlapsen tuliaislegopaketti lähtivät mukaan. Olimme hihitelleet kaupassa niin kauan, että oli ehtinyt tulla pimeä. Kun kaduilla näkee tavallisesti kissoja ja/tai koiria, niin...
täällä oli tien reunassa valkoinen kani. Toinen ylläri oli tumma miekkonen, joka syöksähti puskasta eteemme. Ehdinkin ihmetellä, mikä eläin pitää tuollaista ääntä... kaveri oli kai yrjöllä (vai kalella ehheh).
Miesväki oli jo siirtynyt bilispöydän äärestä parvekkeille katsomaan esiintymislavan loppuohjelmaa. Selitimme anopin kanssa naureskellen kaikkea ostoksista, lentokoneista, roposista, puskajussista aina valkoiseen kaniin asti. "Teillähän on ollut jännä ilta", appi naureskeli (ymmärtämättä oletettavasti  sanaakaan höpinöistämme).
Kaikista hauskinta oli se, että palautimme hyvin pitkään ja huolellisesti harkitut ostoksemme seuraavana päivänä... Fudisasu oli liian sopiva ja appi muisti, että lapsosella on jo kyseinen legopakkaus =). Onneksi olin saanut nauruntyrskähdysten välissä varmistettua, että tuotteet saa vaihtaa.
Sirena on auki maanantaista lauantaihin 9.30-23. Sunnuntaisin 10-14 ja 17-22.
Poika sai kuin saikin isomman peliasun, yht. 27,90 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti